tiistai 12. maaliskuuta 2013

Vakava juttu: amalgaamipaikka

Amalgaamipaikka yhdistää paranoian eri kerroksia nykylänsimaisessa kokemusmaailmassa, voisi puhua kollektiivisesta alitajunnasta, jota jotkut ihmiset elävät arkenaan.

Amalgaamipaikka tuottaa lääketieteen kannalta tunnistamattomia ja diagnostisesti olemattomia sairaustiloja, allergioita ja hiivasyndroomaa, joita ei voida luonnontieteen välinein todeta, mutta jotka näistä vaivoista kärsiville ovat subjektiivisesti todellisia ja elämää monin tavoin, usein nimenomaan monioireisesti haittaavia.

Amalgaamipaikkaan liittyy tietenkin myös kertomuksia radiolähetysten kuulemisesta, jolloin amalgaamipaikka rinnastuu antenniin, lähettimeen tai vastaavaan. Amalgaamipaikka on siten sukua tai osa "targetted individual" -ilmiötä, jossa yksilö kokee että hänet on yleensä tuntemattomasta syystä johtuen alistettu valtion tai vastaavan ylivoimaisen toimijan taholta salaiseen mielenhallintakokeeseen tai muuhun psykososiaaliseen manipulaatioon, jossa häntä seurataan, vakoillaan, kuunnellaan, uhkaillaan, vahingoitetaan ja hänen elämäänsä eri tavoin pyritään muokkaamaan teknologisin välinein.

Otin tossa vajaa kuukaus sitten just amalgaamipaikan.

2 kommenttia:

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Keskustelin viikolla oman hammashoitajani kanssa (Terveisiä henelle!) amalgaanipaikoista... Totesimme että entiset amalgaanit ovat vahvempia. Nykyiset plastiikkapohjaiset alkavat jo nekin olla vahvoja. Ja asiallisemman näköisiäkin. Sekö amalgaanissa eniten häirinnee?

Jos amalgaani on sekoitettu epäkelvosti niin seos lienee epästabiili, eli irtonaista elohopeaako muka liukenisi? Hm.

Radiolähetyksistä:-) Jos amalgaani herkistäisi kuulemaan radioaaltoja niin näkisimme myös kaikki digikanavat, kuulisimme naapurien kännykkäpuhelut (kuulemme ne ohuiden seinien lävitse muutenkin) ja kaiken takana avaruuden taustakohina.

Yliliitävän laajarunkokoneen radioliikenne myös tulisi korviimme, ja merellä laivojen juttelut luotseille.

Kiinnostaisi, osittain!

Joskus minusta(kin) tuntuu että kuulen ne kaikki?

jonimatti joutsijärvi kirjoitti...

Lukeeks tätä hammashoitajatkin jo!?!