torstai 14. maaliskuuta 2013

luonnokset esiin

Terve, julkaisin tuossa alla juuri kaikki blogissani luonnoksiksi tallennetut tai tallentuneet tekstit, joissa oli yhtään potentiaalia tai mieltä tänä päivänä lukijoiden silmille asti. Tai senhän päätätte viimekädessä te. Muut luonnokset poistin, paitsi yhden, joka on edelleen kesken ja tavallaan ajankohtainen, kunhan saisin aikaiseksi. Pitää ilmeisesti koettaa muistaa tai tajuta, mikä sen tekstin intentio on ja sitten seurata sitä intentiota vääjäämättömiin seurauksiinsa.


3 kommenttia:

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Mulle on tullut "tärkeäksi" tallentaa jonnekin tekstejäni. Paperipinot kasvavat enemmän kuin bittiarkistot. Bittien kanssa tulee aina juttuun, ihmisten kanssa ei aina jaksa.

Katselen nyt valmiiksi tuota todistusta että en ole robotti.

Omaan blogiini on aika ajoin tullut "hyökkäyksiä". Joku vihamielinen taho lähetti satoja "commentteja" joissa ei ollut mitään ihmiskunnalle järkevää.

Onneksi blogspotin automatiikka työnsi ne valmiiksi spammien puolelle josta kävin niitä nautinnollisesti läiskimässä.

Kasvatin taas hiukan kommenttien julkaisukynnystä, mutta tuon robottijutun aktivoin uudelleen vasta kun nuo aktivistiset pirulaiset tekevät uuden kiertoliikkeen blogini sekaan. Mryh.

Mutta minun siis piti käydä ilmaisemassa tukeni näille sun jutuillesi...

Jos inkkareilla olisi aikoinaan ollut blogit ja netit niin maailmassa voisi olla huisin paljon jännempiä tekstejä innostamassa ihmisiä.

Ne vähän mitkä on inkkareiden kirjoittamiksi sanottu ovat minusta maailmankulttuurien peruskamaa?

Nytkö yritän rivien väliin tulkita että mm. minäkin olisin joku, kuka, ken. Olen. ko? Ed.Es.

Pääsiäinen tulee, se on inhimillinen paikka kalenterissa, eri vuosina milloin milläkin viikolla.

Muusta ei voine olla varma.

jonimatti joutsijärvi kirjoitti...

Kiitos tuesta.

Että pääsiäisen liike ajassa on ainoa varma asia, miksei!

Tietämättä tai muistamatta arvaan, että joissakin kristillisista perinteistä pääsiäinen on fiksattu täsmälliseen kohtaan kalenterivuotta.

Se siitäkin varmuudesta!

Juhani Tikkanen kirjoitti...

Alan kallistua ajatukseen että onko aika mitenkään jääräpäisen vakaa tietoisen elämän olomuoto.

Jos jotakin voidaan matemaattisesti "horjuttaa" niin sitä voidaan muokata myös oikeasti?

Aika x nopeus = matka. Mutta jos aikaa vähän sorkkisi, imaginäärisin exponentein, miinusmerkein tms.

Ja jos kuvittelisi palaavansa 100 vuotta taaksepäin niin missä olisi? Noin maantieteellisesti kun maapallo vipeltää hirmu tohinalla auringon ympäri joka sekin huitelee omia reittejään linnunradalla joka taas sekin taitaa lampsia jonkinlaista erakon kiekkoa?

Ja koska kaikki eksyneet kiertävät kehää ja palaavat lähtöruutuun niin montako kertaa maailmamme on jo kiertänyt, ja tullut, mistä ja minne?

Ja koska äärettömän suoraviivainen viiva on Eisteinin mukaan ihan vaan äärettöämän suuri ympyrä niin missä kohtaa huomaa että me kurvataan kaikki koko ajan?

Ps. Kysyin perheemme tolkun-jäseneltä että miksi jossain on kiinteä PVM pääsiäiseen niin sanoi että jossakin on ja joku syy siihen on. Mutta ei kiinnostunut sen syvällisemmin, kun on TV.stä dekkari vielä kesken...

Hyvää pääsiäistä kuitenkin!