torstai 16. huhtikuuta 2015

Kirja on syntynyt


Moi, Ohjattua kerhotoimintaa niille joiden sydämessä läikkyy on nyt tullut painosta ja oon sitä hypistellyt ja alan uskoa todeksi. Poesian nettikaupasta sitä saa helposti kotiinsa!

Kirjaa on vaihtelevalla tempolla kirjoitettu vuodesta 2005, jolloin sen varhaisimmat tekstit on kirjoitettu. Kesällä 2012 syntyi kirjan päättävä pitkä "Tutkassa näkymätön syke", syksyllä 2012 kirjan aloittava "kuori". Kirjaa toimitettiin 2013 ja -14 Poesian kanssa, jona aikana se jalostui ja kehkeytyi erinomaiseksi. Olen kirjasta hyvin iloinen ja luotan sen tyytyväisenä lukijoiden hoteisiin. Kirjan nimi on kotoisin jo vuodesta 2003 tai -4, Virta-lehteen kirjoittamastani absurdista pakinasta. Nimi valikoitui itsestäänselvästi tälle kirjalle kuuluvaksi, kun työnimi "Olentulo, kirjoitusta" alkoi tuntua liian tavoittamattomalta (sehän merkitsee olkisatoa itämurteessa).


Ja hei, tervetuloa kirjan julkkareihin 28.4. klo 18 Saaren kartanoon Mietoisiin. Lähikuukausina esitän sitä ja muitakin runoja ja lauluja myös muualla, ainakin Annikin runofestareilla 6.6. Tampereella. Kertonen täällä lisää muista esityksistä ajallaan.

Ei kommentteja: